Trustpilot
I lager.
Antal: 61

Glasunderlägg, Hjärta

50 kr

Kärleksfullt hjärtmotiv

Det röda hjärtat på detta glasunderlägg i björkfanér i stl. 9 x 9 cm kommer från en originalmålning av C.Brüggmann. Det finns även en tryckt signatur av konstnären på framsidan och baksidan är av synlig björkfanér. Bläddra bland bilderna för fler detaljer.

Låt gärna drinkunderläggen ligga framme som snygg inredningsdetalj.

Skydda ditt köks-, säng-, soff- eller balkongbord från fula ringar och väta. 

I samarbete med Åry Trays;
Glasunderläggen tillverkas av FSC®-certifierat trä och innehåller mellan fem och åtta björkfanér-ark beroende på modell och storlek. Själva trycket printas med högkvalitativa bläckstråleskrivare på ett FSC®-certifierat papper. Motivet skyddas sedan av ett melaminbaserat ytskikt som gör ytan värmetålig upp till 130°. Alla material läggs samman för hand innan de formpressas under högt tryck och värme. Allt råmaterial kommer från underleverantörer i Europa och tillverkningen sker sedan i fabrik i Nybro, Småland. Formpressningstekniken tillsammans med träfanérets egenskaper ger en mycket hållbar, miljövänlig och diskmaskinstålig produkt. Ska brickan inte användas i restaurangmiljö så rekommenderar vi dock handdisk då maskindiskmedel orsakar synligt slitage på ytan vid frekvent maskindiskning.

OBS! Eftersom dessa glasunderlägg görs för hand innebär det att hjärtat kanske inte är helt centrerat. Detta gör produkten charmig och levande men är inget för dig som kräver perfektion i centrering. Alla kan se lite olika ut.

Mycket nöje. SKÅL! :o) /Kram från C

Ps. C. Brüggmann säljer flera glasunderlägg med olika motiv som finns som separata produkter. Sök på Brickor & Glasunderlägg i menyn för att få en överblick på samtliga. Ds.

Trustpilot