Trustpilot
I lager.
Antal: 7

Lunchbricka, fårmotiv röd/orange

330 kr

Klatschig röd bricka!

Tålig bricka i bra kvalité med motiv från en C.Brüggmann-målning kallad "Gotland Fårever".  32 x 32 cm. Två kärleksfulla Gotlandsfår i olika färger. Jag upplever det röd/orange fåret som lite, lite mer åt det röda hållet i verkligheten, men bara lite :) Baksidan av brickan är av synlig björkfanér. Bläddra bland alla bilder för fler detaljer. Denna bricka görs i flera olika motiv som köps som separata produkter, titta under Brickor & Glasunderlägg i menyn för att få överblick över samtliga varianter.

De rundade kanterna gör den mindre känslig vid stötar och dessutom skönare att hålla i. Brickan är lätt att hantera och gör den perfekt till frukost- och fikaservering. Kort sagt, den tål tuffa tag och håller länge. Dessutom är den gjord av björkfanér, och är därmed ett miljövänligt alternativ.

Låt brickan stå framme när den inte används som snygg detalj

I samarbete med Åry Trays;
Brickorna tillverkas av FSC®-certifierat trä och innehåller mellan fem och åtta björkfanér-ark beroende på modell och storlek. Själva trycket printas med högkvalitativa bläckstråleskrivare på ett FSC®-certifierat papper. Motivet skyddas sedan av ett melaminbaserat ytskikt som gör ytan värmetålig upp till 130°. Alla material läggs samman för hand innan de formpressas under högt tryck och värme. Allt råmaterial kommer från underleverantörer i Europa och tillverkningen sker sedan i fabrik i Nybro, Småland. Formpressningstekniken tillsammans med träfanérets egenskaper ger en mycket hållbar, miljövänlig och diskmaskinstålig produkt. Ska brickan inte användas i restaurangmiljö så rekommenderar vi dock handdisk då maskindiskmedel orsakar synligt slitage på ytan vid frekvent maskindiskning.

Tack för titten och ev. köp! Kram från C

Trustpilot