Trustpilot

Just Nu

Klicka på menyknappen för att se alla produkter...

Konst och Design av C.Brüggmann


Just Nu!


...kan du se & köpa delar av C.Brüggmanns (mina ;) ) alster och produkter på Ronneby Brunn Hotell i Blekinge.
Utbudet varierar och fylls på efterhand.


...och ca.15 av mina konstverk pryder lobbyn på Comfort Hotel på Gasverksgatan 11 i Helsingborg. Gå dit och titta precis när du vill och ja, du kan köpa direkt på plats om andan faller på. (under konstrundan finns tavlan på bilden nedan i min Studio C.Brüggmann i Helsingborg. Se inbjudan högst upp på sidan)


 ...på Lottes Fotvård på Rååvägen 24 i Helsingborg visas ett antal mindre originalmålningar och produkter såsom kuddar och brickor. Utbud varierar och byts ut efterhand. Köp direkt på plats eller kontakta mig vid intresse.
Öppettiderna där kan variera så hör av dig om du vill vara säker på att där är öppet.


Dessutom visas några originalmålningar (får och andra) och Art Prints på bla. Marilyn Monroe på Hotell Stadsparken på Bruksgatan 40, Helsingborg, i entré- och restaurangområdet. Välkommen dit och ja, du kan köpa direkt på plats även här! Ps. Missa inte verket inne på damrummet på entréplan ;)

Jag vill rikta ett stort, varmt och innerligt tack till mina samarbetspartners och passar på att önska dig hjärtligt Välkommen till plats som passar dig.
Kram från C med en önskan om sköna energigivande dagar!


 "Konst är välgörande för våra sinnen och ger ofta upphov till nya ideér och lösningar på vardagsbekymmer" Catharina Brüggmann

Skriv upp dig på Nyhetsbrevet nedan så missar du inget.
Kontakta Catharina för möjligheter kring privata visningar.

Catharina Brüggmann

[email protected]

0762-287620

Trustpilot