Trustpilot

Just Nu


...fixar jag inför min konstutställning på Svalövs Kommunhus 1 - 30 nov 2023. Denna utställning sker i konstföreningens regi och kan endast ses av anställda i kommunen.

...planerar jag även för Huseby Julmässa som jag för andra året i rad kommer ställa ut på. Jag kommer stå på samma plats som i fjol i "Snickeriet" och jag ser mycket framemot att träffa er alla på denna så underbart stämningsfulla mässa. Öppettider 11-19 november 2023, Lördag 10-20, Söndag 10-18, Måndag 10-18, Tisdag 12-21, Onsdag 12-21, Torsdag 12-21, Fredag 10-20.

...precis som jag planerar så smått för Jul på Fredriksdal i Helsingborg som går av stapeln 8-10 december 2023. Mer info om detta kommer snart...


...pryder ca.15 av mina konstverk lobbyn på Comfort Hotel på Gasverksgatan 11 i Helsingborg. Gå dit och titta precis när du vill och ja, du kan köpa direkt på plats om andan faller på.


Dessutom visas några originalmålningar (får och andra) och Art Prints på bla. Marilyn Monroe på Hotell Stadsparken på Bruksgatan 40, Helsingborg, i entré- och restaurangområdet. Välkommen dit och ja, du kan köpa direkt på plats även här! Ps. Missa inte verket inne på damrummet på entréplan ;)

Jag vill rikta ett stort, varmt och innerligt tack till mina samarbetspartners och passar på att önska dig hjärtligt Välkommen till plats som passar dig.
Kram från C med en önskan om sköna energigivande dagar!


 "Konst är välgörande för våra sinnen och ger ofta upphov till nya ideér och lösningar på vardagsbekymmer" Catharina Brüggmann

Om

C.Brüggmann säljer egen unik konst och design på lättillgängliga platser till konst- och inredningsintresserade privatpersoner.

Jag är vänsterhänt

Du är fantastisk
Jag går mina egna vägar
Jag är fantasifull och kreativ
Jag är modig och självständig
Jag tänker otraditionellt
Jag är spontan och rättvis

Jag gör de saker jag vill och har lust till
Jag söker det bästa för mig själv och andra människor

Catharina Brüggmann är namnet och jag är född 1976

Efter en period som assistent till artisten Robert Broberg bestämde jag mig för att satsa på min egen konst och år 2010 hade jag min första utställning som härligt nog blev succéartad och sen dess har jag kört på och numera på heltid. JAG ÄR otroligt GLAD, TACKSAM & STOLT och mina verk finns idag i 30-talet länder!

Picasso och Frank Sinatra är förebilder men sammanfattningsvis är det faktiskt städer jag bott i som till mångt och mycket ligger som grundinspiration till allt.

Visby – Dess vackra karga natur, oemotståndliga ”kalk-ljus”, de historiska vingslagen och fåren gav upphov till min populära serie ”Gotland Fårever”. Jag målar helt enkelt älskade får i gotländskt ljus och har även använt motiven som tryck på olika produkter.

Las Vegas – Frihet, storslagenhet och en gränslös kreativitet har utmynnat i målningar i framförallt turkos, gula och orange nyanser så ser du det i en målning vet du varifrån inspirationen kommer från.

Stockholm – Härifrån härstammar mina målningar på män och kvinnor och mina känslor. Allt från känslan av underkastelse till frigörelse och total lycka. En identitetsresa som på ett sätt ständigt är en pågående, återkommande process. Samma men aldrig likadan…

Helsingborg – Min födelsestad är avbildad i många verk men även min serie; ”Min stjärna – from my point of view” startade med att jag avbildade min idol som huserar i Helsingborg, nämligen Eva Rydberg.  Även mina målningar som jag kallar ”Helsingborgshjärtat” har nått mångas hjärtan.

Jag syns på många ställen under året, såsom Borgholms Slott, Stora Torget i Visby, mässor och Jul i Huseby.
Just nu visar jag tex även min konst på Comfort Hotell, Gasverksgatan i Helsingborg, på Hotell Stadsparken i Helsingborg och på Lottes Fotvård på Råå. Nedan listar jag de senaste utställningarna.

Jurybedömda utställningar:

HD:s Vår Salong på Kulturhotellet, Helsingborg 2023. Jury: Mårten Castenfors
HD:s Vår Salong på Kulturhotellet, Helsingborg 2020 Jury; Lars Nittve
HD:s Vår Salong på Kulturhotellet, Helsingborg 2019 Jury Carolina Falkholt
Höstsalong på Ateljé Götesdotter, Bjärnum 2018
Höstsalong på Galleri Hultman,  Åstorp 2018
Kullasalongen på Krapperup, 2018

Separata utställningar:

Konstrundan VSKG i egen ateljé + samlingsutställning i Katrinetorp Landeri, påsken 2023
Ängelholms Stadshus, Konstföreningen Engelkonst 2023
Galleri Hoddan, Gamla Lerberget 2022
Konstrundan VSKG i egen ateljé + samlingsutställning i Katrinetorp Landeri, påsken 2022
Konstrundan VSKG i egen ateljé, Digitalt via Youtube 2021
Konstrundan VSKG i egen ateljé, Digitalt via Youtube 2020
Galleri Hultman, Åstorp 2019
Gamla Rådhuset, Ängelholm 2018
Konsthallen Markaryd 2018
Helsingborgs Hamn, Konstförening 2017
Svalöv Kommuns Konstförening 2017
Sense Konstförening, Skol- och Fritidsförvaltningen Helsingborg 2017
DSV Konstförening 2017

Samlingsutställningar:

Limhamns Konsthall, Påskrunda 2019
Limhamns Konsthall med FORMBART 2019
FORMBART, Lund 2018
Örestrand Påskutställning 2018
HBG ArtWeek med FORMBART 2017
Idrott är väl ingen konst, Helsingborgs Idrottsmuseum 2016
Spår och förvandlingar med FORMBART, Lund 2016
7Ways med FORMBART, Galleri Tapper-Popermajer, Teckomatorp 2014

Skriv upp dig på Nyhetsbrevet nedan så missar du inget.
Kontakta Catharina för möjligheter kring privata visningar.

Catharina Brüggmann

[email protected]

0762-287620

Trustpilot