Trustpilot
I lager.
Antal: 1

Originaltavla, "Universum-Omfamning"

3 400 kr

OBS! Denna målning är en av 13 som just nu är utställda på Smygehus Havsbad i Skåne så antingen kan du gå dit och titta och köpa den på en gång eller så kan det förekomma något längre leveranstid än vanligt eftersom jag behöver åka dit och hämta den först.. Tack för din förståelse ❤️ /C (utställningen pågår tom. annandag påsk 2024)

Upplev konst som berör och förför med Catharina Brüggmanns mästerverk "Universum-Omfamning". Denna originella skapelse, inramad i en distinkt svart plastram, bjuder på en visuell resa i 54 x 44 cm av ren inspiration. Varje penseldrag är omsorgsfullt utfört och verket är personligen signerat av konstnären själv, vilket garanterar dig ett unikt konstverk fyllt av känsla och historia.

Fånga essensen av Gotland med dess karismatiska får

- varje figur är målad med en passion som endast kan komma från en sann konnässör av denna mytomspunna ö. Tavlan vibrerar i jordnära toner av brunt, beige och grått, vilket skapar en harmonisk atmosfär som passar perfekt i alla rum. Redo att hängas upp direkt på din vägg med den medföljande fastsatta ståltråden.

Grip tillfället att införskaffa ett stycke

tidlös konst

som kommer att fortsätta fascinera och inspirera år efter år. "Universum-Omfamning" väntar på att bli hjärtpunkten i din samling.

TACK för titten och ev. köp! /C

Trustpilot