Trustpilot
I lager.
Antal: 3

Gicleétryck får, grå/orange-röd

900 kr

Röd tavla

Gicleétryck 35x35 cm totalt men själva bildytan är 28 x 28 cm.
Titel: "Gotland Fårever"
Numrerad och signerad av konstnär C.Brüggmann.
Upplaga om totalt 150 st.
Passar perfekt i en ram som är 40x40 cm tex. tillsammans med en passepartout.

Djurmotiv

Vill du komplettera ett tryck du köpt tidigare av mig ber jag dig mäta din bildyta så ser vi till att du får lika stor denna gång om du vill, det har nämligen blivit lite storleksskillnader i olika tryckomgångar...

Tänker du rama in den? Då är mitt tips att prova med olika färger på både passepartout om du vill ha det och ram. Du får helt olika effekter och känslor beroende på. Svart ram tar tex upp det svarta i fåret... En röd ram blir man ju bara så glad av... och kan det kanske bli en grå passpartout? Prova dig fram!

Mina ramtips på video hittar du här; https://www.youtube.com/watch?v=0CzpmX0N7CA

Trycket härstammar från en av mina originalmålningar som har fotats och sedan tryckts ut på kvalitetspapper av en väldigt erkänd och duktig person i  Helsingborg, därför ser trycket väldigt "äkta" och "målat" ut.

Tack för titten och Kram till dig /C

Ps. Det är svårt att få fram exakt färg på bild, den skiftar också lite grand beroende på vilket ljus den befinner sig i vilket bara känns levande och spännande ju :) Ds.

OBS! DETTA MOTIV KAN JAG HA FÄRDIGINRAMAT FÖR 1400:-. EFTERSOM JAG VARIERAR FÄRG PÅ RAM OSV HAR JAG INTE DE SOM SEPARATA PRODUKTER I WEBBSHOPPEN UTAN FRÅGA MIG VAD JAG HAR JUST NU SÅ SKICKAR JAG BILD TILL DIG OCH SÅ AVGÖR DU DÄREFTER VAD SOM KÄNNS BÄST.  

Trustpilot