Trustpilot
I lager.
Antal: 1

Originaltavla, "It´s all me"

6 500 kr

Upplev en värld av färg och fantasi med Catharina Brüggmanns originaltavla "It's all me". Denna unika skapelse är inte bara ett konstverk, utan ett uttryck av själ och passion som fångats i 

pop-art stil.

Med sina imponerande dimensioner på 100x120 cm tar denna tavla plats och blir rummets naturliga mittpunkt. Varje detalj är genomtänkt; från den djupa kanten på hela 4 centimeter som löper runt målningen - vilket ger en tredimensionell effekt och eliminerar behovet av en ram - till de fyra karismatiska fåren målade i levande, färgstarka nyanser som ger liv åt motivet. Catharina Brüggmanns signatur pryder konstverket och intygar dess äkthet. Denna tavla är inte bara redo att förgylla din vägg, den är också förberedd för enkel upphängning med en fastsatt ståltråd på baksidan. Låt "It's all me" bli det samtalsämne som förvandlar ditt hem eller kontor till en personlig galleriupplevelse.

Investera i ett stycke konst

som speglar din smak och personlighet – beställ din egen bit av Catharina Brüggmanns konstvärld idag.

Storleken gör att den är svår att skicka så jag ber dig kontakta mig innan du betalar målningen så vi kan komma överens om lämplig leverans först.
Bläddra bland bilderna för fler detaljer.
Tack för titt och ev. köp! Kram från C

Trustpilot