Trustpilot
I lager.
Antal: 65

Glasunderlägg, multi får

50 kr

Färgglatt drinkunderlägg!


Konstnär C.Brüggmann har målat får på sitt sätt i regnbågens alla färger och låtit bilden tryckas upp på detta unika glasunderlägg i stl. 9 x 9 cm med ett multifärgat och ett grått får. Det finns även en tryckt signatur av konstnären på framsidan och baksidan är av synlig björkfanér. Bläddra bland bilderna för fler detaljer. 

Låt gärna glasunderläggen alltid ligga framme på ditt bord som snygg inredningsdetalj. Skydda ditt köks-, säng-, soff- eller balkongbord från fula ringar och väta. 

Låt din kopp eller glas få vila på detta underbara glasunderlägg

I samarbete med Åry Trays;
Glasunderläggen tillverkas av FSC®-certifierat trä och innehåller mellan fem och åtta björkfanér-ark beroende på modell och storlek. Själva trycket printas med högkvalitativa bläckstråleskrivare på ett FSC®-certifierat papper. Motivet skyddas sedan av ett melaminbaserat ytskikt som gör ytan värmetålig upp till 130°. Alla material läggs samman för hand innan de formpressas under högt tryck och värme. Allt råmaterial kommer från underleverantörer i Europa och tillverkningen sker sedan i fabrik i Nybro, Småland. Formpressningstekniken tillsammans med träfanérets egenskaper ger en mycket hållbar, miljövänlig och diskmaskinstålig produkt. Ska brickan inte användas i restaurangmiljö så rekommenderar vi dock handdisk då maskindiskmedel orsakar synligt slitage på ytan vid frekvent maskindiskning.

Mycket nöje. SKÅL! :o) /Kram från C

Ps. C. Brüggmann säljer flera glasunderlägg med olika motiv som finns som separata produkter. Sök på Brickor & Glasunderlägg i menyn för att få en överblick på samtliga. Ds.

Trustpilot