Trustpilot
I lager.
Antal: 11

Stor Fårbricka, grå

380 kr

Stilren träbricka i grått!

Tålig och relativt stor bricka i bra kvalité m. motiv från en C.Brüggmann-målning kallad "Gotland Fårever".  Ca. 43 x 33 cm. Baksidan av brickan har synlig björkfanér. Bläddra bland alla bilder för fler detaljer. Denna bricka görs i fler olika motiv som köps som separata produkter.

De rundade kanterna gör den mindre känslig vid stötar och dessutom skönare att hålla i. Brickan är lätt att hantera och gör den perfekt till frukost-, lunch- och middagsservering. Kort sagt, den tål tuffa tag och håller länge. Dessutom är den gjord av björkfanér, och är därmed ett miljövänligt alternativ.

Njutbart Gotlandsmotiv

I samarbete med Åry Trays;
Brickorna tillverkas av FSC®-certifierat trä och innehåller mellan fem och åtta björkfanér-ark beroende på modell och storlek. Själva trycket printas med högkvalitativa bläckstråleskrivare på ett FSC®-certifierat papper. Motivet skyddas sedan av ett melaminbaserat ytskikt som gör ytan värmetålig upp till 130°. Alla material läggs samman för hand innan de formpressas under högt tryck och värme. Allt råmaterial kommer från underleverantörer i Europa och tillverkningen sker sedan i fabrik i Nybro, Småland. Formpressningstekniken tillsammans med träfanérets egenskaper ger en mycket hållbar, miljövänlig och diskmaskinstålig produkt. Ska brickan inte användas i restaurangmiljö så rekommenderar vi dock handdisk då maskindiskmedel orsakar synligt slitage på ytan vid frekvent maskindiskning.

Tack för titten och ev. köp! Kram från C

Trustpilot