Trustpilot
I lager.
Antal: 19

Kuddfodral, Gotlandslamm

320 kr
269 kr

Kuddfodral i blå nyanser!

Kuddfodral m. tryckt motiv av en C.Brüggmann-originalmålning kallad "The Power of Love".

Ena sidan har en massa grå gotlandsfår och den andra sidan är liksom utzoomad från samma tavelbild där även ett svart får syns :)
Dock har min tryckta signatur råkat bli spegelvänd på den sidan vilket gör denna sändning unik. Trots att fodralet är tipp-topp väljer jag ändå att ge dig 50:- rabatt pga. signaturen så passa på innan dessa tar slut! (Signaturen sitter ganska långt ner på kudden och syns knappt när innerkudden är i)
 Vänd på kudden efter humör.

Observera att det endast är fodralet du köper här.
Innerkudde som passar perfekt till fodralet bör vara 40x60 cm och kan köpas på tex. Åhléns & Ellos eller 40x65 cm på IKEA om du inte redan har en hemma.

Konstkudde till soffan, fåtöljen eller sängen...

Dold dragkedja.
Kan tvättas i 40 grader. (jag har tvättat min egen många gånger och den håller sig lika fin tvätt efter tvätt) Funkar även i 60 grader om behov finnes.
Tillverkad i polyester som känns mjuk och skön och inte blir skrynklig.

Tryckt signatur av designern/konstnärinnan.

Bläddra bland bilderna för flera detaljer. Första bilden visar både fram- och baksidan och observera att fodralet kan se väldigt olika ut beroende på vilket ljus den står i...ibland känns den ljus och poppig i färgerna och när det står i mörkare rum känns den lite dovare i färgerna...

TACK för titten och ev. köp :) /C

***OBS!*** Ni som köpt kuddar av mig tidigare kan ha annan stl. och ett lite annat material...så ni vet. Bara fråga om du undrar något***

Trustpilot