Trustpilot

Om företaget

Som 7-åring lät jag alla veta att det var konstnär jag ville bli när jag blev stor och kreativiteten har alltid funnits i mitt liv på ett eller annat sätt. Vägen som utbildad dekoratör och olika kurser i fotografi, digital design och bild ledde till min första konstutställning 2010 efter stor inspiration av min tid som assistent till annan konstnär.

Intresset för min konst ökade lavinartat och efter många underbara målarnätter tog jag det självklara klivet över från en anställning till eget företag i februari 2017. C.Brüggmann har sedan dess fokuserat på konstutställningar och marknader/mässor och tagit fram flertalet olika produkter med mina konstmotiv på som nu är en lika viktig som självklar del i mitt konstnär- och designerskap.

Företaget är stabilt och strävar ständigt efter utveckling och att uppfylla drömmar. E-handel var en tidig del av min verksamhet och startades egentligen främst som en virtuell konstutställning och har nu utvecklats som en helhet för min business.

Till sist vill jag framhäva samtliga personer som korsat mitt liv och konstnärsskap, ni är så många att jag inte ens vågar börja nämna något namn... Utan er, hade jag inte, utan tvekan.. levt min dröm som jag nu har möjlighet att göra! TACK till er Alla! Och Tack till alla samarbetspartners!

/Catharina Brüggmann

Trustpilot