Trustpilot

FrukostBricka, multi får

280 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(
Kontakta mig för mer info.

Snygg bricka att alltid ha framme!

Tålig bricka i bra kvalité m. motiv från en C.Brüggmann-målning kallad "Gotland Fårever".  27 x 20 cm. Fem får på rad i olika härliga färger. Baksidan av brickan är av synlig björkfanér. Bläddra bland alla bilder för fler detaljer. Denna bricka görs i fler olika motiv som köps som separata produkter, titta under Brickor & Glasunderlägg i menyn.

De rundade kanterna gör den mindre känslig vid stötar och dessutom skönare att hålla i. Brickan är lätt att hantera och gör den perfekt till frukost- och fikaservering. Kort sagt, den tål tuffa tag och håller länge. Dessutom är den gjord av björkfanér, och är därmed ett miljövänligt alternativ.

Glatt Gotlandsmotiv

I samarbete med Åry Trays;
Brickorna tillverkas av FSC®-certifierat trä och innehåller mellan fem och åtta björkfanér-ark beroende på modell och storlek. Själva trycket printas med högkvalitativa bläckstråleskrivare på ett FSC®-certifierat papper. Motivet skyddas sedan av ett melaminbaserat ytskikt som gör ytan värmetålig upp till 130°. Alla material läggs samman för hand innan de formpressas under högt tryck och värme. Allt råmaterial kommer från underleverantörer i Europa och tillverkningen sker sedan i fabrik i Nybro, Småland. Formpressningstekniken tillsammans med träfanérets egenskaper ger en mycket hållbar, miljövänlig och diskmaskinstålig produkt. Ska brickan inte användas i restaurangmiljö så rekommenderar vi dock handdisk då maskindiskmedel orsakar synligt slitage på ytan vid frekvent maskindiskning.

Tack för titten och ev. köp! Kram från C

Trustpilot