Trustpilot
I lager.
Antal: 1

Originaltavla, "Vi ler"

6 500 kr

Framkalla en känsla av glädje och värme i ditt hem med Catharina Brüggmanns originaltavla "Vi ler".

Detta storslagna konstverk mäter imponerande 140x70x3 cm och är ett sant blickfång på vilken vägg som helst. Med sina 23 förtjusande får, alla unika i sin charm, framställer tavlan en samling av karaktärer som tillsammans skapar en harmonisk symfoni av stilrena nyanser. Grått, svart, vitt och silver flätas samman i en sofistikerad palett som tillför en modern touch till traditionell svensk konst. Varje gotlandsfår har fångats med omsorg och detaljrikedom, vilket gör att du kan upptäcka nya dimensioner i verket vid varje betraktelse.

Tavlan är redo att ta plats i ditt hem eller kontor.

Den är upphängningsklar och utrustad med fastsatt ståltråd på baksidan, vilket gör det enkelt för dig att ge ditt rum en omedelbar uppgradering. Låt "Vi ler" bli den konversationstartare den förtjänar att vara och inspirera dig dagligen med dess lekfulla men ändå eleganta estetik. Investera i ett verk som kommer att fortsätta att ge glädje och inspiration under många år framöver.

Bläddra bland bilderna för att se flera detaljer.

Vänligen kontakta Catharina (via kontaktformulär längst ner här på sidan tex.) innan du betalar målningen så vi kan komma överens om lämpligt leveranssätt till denna stora målning först.

TACK för titt och ev. köp! /C

Trustpilot